Nieuws

Krantenbericht 24-05-2017 door Henny Bos

Kom er bij en zing mee met het nieuwe koor Alegria (24-05-2017)

Wij zoeken nieuwe leden!!!!!

Een nieuw muzikaal nieuw  takje willen we laten groeien aan de bloeiende muzikale boom in Boekel. Een nieuw gemengd koor staat in de startblokken. Wij staan te popelen om te beginnen in september. De basis is al gevormd. We hebben ongeveer 15 koorleden en een dirigent. In gemeenschapshuis Nia Domo gaan we repeteren op een dinsdagavond. We zijn van plan dat het evenwicht tussen gezelligheid en kwaliteit in balans zal zijn. Het repertoire bestaat uit licht klassiek, musical liederen en evergreens. Zingen is een ontspannende bezigheid en vooral samen in een koor geeft dat veel plezier en een saamhorigheidsgevoel, kenmerkend voor ons Boekels gemeenschapsgevoel. Heb je altijd al willen zingen, is zingen je hobby of spreek het je aan, dat het een Boekels koor is, meld je dan aan bij ons. Hoe meer zangstemmen, hoe meer zangvreugde, zodat we met veel zangplezier een nieuwe start kunnen maken.

Pr. commissie, Henny Bos,