Nieuws

Krantenbericht 28-09-2017 door Henny Bos

Geef uw stem en steun aan Koor Alegria (28-09-2017)

Koor Alegria draait op volle toeren. Wekelijks laten de zestig leden hun zang stemmen horen om het nieuwe repertoire zo zuiver mogelijk te laten klinken, zodat de dirigent Hans van Zeeland met een tevreden blik de repetitie avond afsluit, wat hij tot nu toe steeds heeft gedaan.

Om van een pril lootje aan de muzikale boom van Boekel tot een volwaardige, stevige tak te worden, kost tijd, energie en vooral geld. Daarom zijn een paar acties gestart om de koorkas te spekken.

Bij supermarkt Coop kan de opbrengst van de inlevering statiegeld gedoneerd worden aan het goede doel en dat is dit keer het koor Alegria.  De actie loopt vanaf nu en duurt drie maanden. Alvast dank daarvoor.

Rabobank Uden- Veghel houdt de Rabobank Clubkas Campagne voor verenigingen en stelt 130.000 euro beschikbaar. Koor Alegria doet mee met deze campagne.

Vanaf dinsdag 3 oktober tot en met maandag 16 oktober mogen leden van de Rabobank Uden-Veghel in totaal vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op de zelfde club. Elke stem voor het koor is geld waard. Koor Alegria laat wekelijks de stemmen horen en hebben nu uw schriftelijke stem nodig. Steun het nieuwe Boekelse koor, want een financiële steuntje kan het koor goed gebruiken.