Nieuws

Kerstoptreden 16 december 2018 door Henny Bos

Koor Alegria uit Boekel houdt eerste kerstconcert op 16 december om 14.00u 

Al enkele maanden droomt koor Alegria van een witte kerst en een stille nacht. Wekenlang verkeren de koorleden in een kerststemming om allerlei sfeervolle kerstliedjes te repeteren voor het kerstconcert. Dat op zondagmiddag 16 december om 14.00 uur in Nia Domo plaatsvindt. Onder muzikale begeleiding van dirigent Piet van der Sanden en pianist Nikolay Tsolov. Het programma bestaat uit een variatie van gezongen Engels talige kerstliedjes en de gewoonlijke traditionele. Met onder meer: Wij komen tesamen, Joy to the World en Jingle bell rock. Als lieflijke engeltjes in de kerstboom zijn ook kinderen aanwezig. Zij omlijsten het programma met diverse solo optredens. Bowen en Jaiden zingen Jingle bells, terwijl Berber de liedjes Engeltje uit de kerstboom en Er is een kinderke ten gehore brengt. Sami met Mary did you know en Juul zingt Een heel gelukkig kerstmis en Santa Claus is coming to town. Om helemaal in de kerstsfeer te komen wordt het kerstverhaal verteld door Anja. Kerstmis is aanstaande en met het eerste kerstconcert van het koor kan alvast de kerstsfeer geproefd worden. De toegang is gratis.