Nieuws

Op 2 April gaan we weer een concert geven!

 

Concerto a due  met koor Alegria en orkest ODE 

Het kan eindelijk weer. Na twee jaar staat koor Alegria op de planken voor een concert uitvoering. Samen met orkest ODE wordt een concerto a due gegeven op 2 april in Muziekcentrum Het Anker in Beek en Donk. Aanvang concert is om 20.00 uur.

De corona crisis heeft het koor Alegria heeft met ups en downs doorstaan. Als het enigszins kon gingen we door, zoals met buiten repetities of op gewenste afstand  van elkaar repeteren, afgewisseld met maanden helemaal niet zingen. Als vanouds repeteren we sinds enkele weken weer met dirigent Piet van der Sanden zonder afstand en volle inzet om ons goed te profileren tijdens het concert. Het koor zingt 12 liederen, dat varieert van licht klassiek, populaire ballades, swingende liederen en mooie luisterliedjes. Samen met orkest ODE wordt Tears in Heaven en Hello Dolly gezongen.

U bent welkom om te komen luisteren en de toegang is gratis.