Nieuws

Bericht weekblad Boekel Venhorst d.d. 20-03-2018 door Henny Bos

Bij een optreden hoort een naambord, zodat de toehoorders weten welk koor zich laat horen. Een soortgelijk bord heeft nu ook het pas opgerichte koor Alegria in bezit gekregen. Afgelopen repetitie avond onthulde kunstenares Heleen Verbrugge en voorzitster Els van de Ven het nieuwe naambord. Heleen heeft het bord ontworpen en in de vrolijke kleuren van het koor geschilderd. Sponsor De Schutboom heeft het bord gratis gegeven en  sponsor schildersbedrijf André van Delst de verf. Hartelijk dank. Zingen is een ontspannende hobby en is lid worden van een koor een hartenwens. Dan ben je van harte welkom. We zijn pas in september begonnen, dus is het gemakkelijk aansluiten, zonder dat een oud repertoire in de weg zit. Alegria betekent blijdschap en dat stralen we ook uit. Bekijk onze website of kom vrijblijvend op een dinsdagavond naar Nia Domo om de sfeer te proeven.