Nieuws

Kerstgedachte van de voorzitter

Berber tijdens het Kerstconcert!  Als  een  engeltje  zo  mooi!


Kerst 2018! Wat een bewogen jaar hebben we achter de rug! Een jaar waarin we vanalles meemaakten met zijn allen! Dirigent Hans die onverwachts afscheid nam! Daarna zoeken naar een nieuwe dirigent. Marianne die heel enthousiast was en waar we fijn mee hadden gezongen. Helaas werd haar man ziek en moest ze ons opgeven. En dat terwijl we graag ons eerste kerstconcert op 16 december wilden geven! Tussendoor hebben Nikolay en Jacques de repetities perfect opgevangen waarvoor hartelijk dank! En kwam onze redder in nood! Piet… In ieder geval beloofde hij tot en met het kerstconcert ons te helpen! En wat erg fijn is….Piet is gebleven! Iedereen is erg enthousiast en wat kunnen we onder zijn leiding heerlijk zingen en ongetwijfeld nog veel leren! Weer een cadeautje! Het jaar hebben we kunnen en mogen afsluiten met een prachtig kerstconcert en een volle zaal! We hebben sponsoren achter ons staan die ons willen helpen , wat noodzakelijk is om overeind te blijven! We hebben een goede reden om dankbaar te zijn! Dankbaar omdat we met elkaar mogen zingen en daar samen van mogen genieten. Laten we in 2019 samen weer verder gaan in liefde voor de muziek en voor elkaar!

Fijne Kerstdagen en voor alle lezers de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar 2019!

Els van de Ven