Nieuws

Krantenbericht 15-06-2017 door Henny Bos

Koor Alegria bloeit en groeit       (21 juni 2017)

Als koor Alegria wilden we een paar weken geleden een nieuw muzikaal takje laten groeien aan de behoorlijk gevulde, muzikale Boekelse boom. Dat takje is inmiddels een boompje geworden. Op dit moment telt het pas opgerichte koor 41 leden. Geweldig toch!!! Echter het koor mist nog een paar bestanddelen. Een toevoeging van een tenor-, bariton- of basstem zal helemaal perfect zijn. Dus heren kom bij het koor. Dirigent Hans van Zeeland is enthousiast om met een nieuw koor van start te gaan. De balans tussen onderlinge gezelligheid en kwaliteit vindt de dirigent ook belangrijk. “Een geintje zo nu en dan, met daarbij een goede repetitie,  is een goede, harmonische combinatie.”  vertelde hij tijdens de informatieavond.

Natuurlijk zijn dames ook van harte welkom. Hoe meer leden, hoe groter het zangplezier, waarbij leuke optredens en onderlinge gezelligheid centraal staat.

Een fijn, ontspannend dinsdagavond zingen in Nia Domo, wie wil dat niet!!! Dus kom er bij.

We beginnen op dinsdag 5 september.

Meer info bij: Els van de Ven, tel: 323705/0610631075 en Els Nabuurs, tel: 326580/0611165870.