Nieuws

Krantenbericht 23-08-2017 door Henny Bos

Koor Alegria zoekt mannenstemmen   (23-08-2017)

Een nieuwe muzikale boom is in Boekel geplant met stevige wortels waaraan vijftig prille enten in volle bloei staan. Want het koor gaat starten op dinsdag 5 september om 20.00 uur met de eerste repetitie in Nia Domo.

Alegria betekent blijdschap en dat wil het nieuwe koor uitstralen. Zingen is een ontspannende bezigheid en vooral in een koor geeft dat ook onderlinge gezelligheid. Starten met vijftig nieuwe leden is iets bijzonders en samen met een leeg repetitieboek te beginnen geeft veel voordelen. Een ieder begint zonder een repertoire verleden en duikt in een nieuw zang uitdaging, waarbij leuke optredens centraal staan. Want samen bouwen aan zangkwaliteit om mooie harmonische klanken weer te geven geeft een samenhorigheid gevoel. Het is nu een unieke kans om lid te worden.

Om onderling helemaal in harmonie te zijn, worden nog mannen stemmen gezocht. Dus heren kom langs op een dinsdagavond in Nia Domo om te bekijken of het nieuwe koor en repertoire jou bevalt. Meer info bij: Els van de Ven, tel: 323705/0610631075